Project Description

Kitzbühel | Issue 48 | Winter 2020

The “Waldhäusl” was built (partly a leisure residence), embedded in lush meadows and with a fantastic view. And the next cable car is within walking distance. With heart and the demand for first-class quality, harmonious living spaces were created, which are already ready for occupancy with a trendy interior look, custom-made carpentry and discreetly packaged technology (geothermal energy). Loden, leather and furs are staged as if by chance, stone pine provides a healthy indoor climate. The living-dining area with fireplace and open kitchen, four to five bedrooms (guest apartment), wellbeing area/fitness, sports wardrobe, double garage, sunny terraces and the typical local garden offer plenty of space for family and friends.

Karin Gornik Kitzbühel Logo

Karin Gornik Immobilien GmbH

living space area energy facts purchase price
ca. 322 m² ca. 487 m² on request on request